Madilia en Linda kunnen niet lachen om Johan zijn actie

Madilia en Linda kunnen niet lachen om Johan zijn actie

Terwijl Johan met een afzetlint bezig is alle spullen die te koop staan te markeren, bespreken Linda en Madilia op de bank wat er gebeurt. Ik heb echt plaatsvervangende schaamte zegt Madilia. Senna zit ondertussen te lachen. Ik vind het wel komisch zegt hij tegen de twee. Maar Madilia denkt er anders over. Waarom lach jij hierom? Het is niet grappig benadrukt ze gepikeerd. Wat later bespreken ze het met Romy en Beau. Het slaat echt nergens op dit roept Madilia boos. Ze kan er niet bij dat iedereen zo rustig reageert, want het lukt haar niet om dit zomaar te laten gaan. Ze laten het gewoon gebeuren allemaal voegt ze eraan toe. En besluit dat ze actie gaat ondernemen en ze beent richting de winkel waar ze snel de linten weghaalt. Al snel loopt ze Senna, die aan de kant van Johan staat tegen het lijf. Dit is toch waar we naar toe gaan legt hij haar uit. Maar Madilia vindt het allemaal maar niks. Toch niet nu al! We moeten hier nog 140 dagen wonen roept ze wanhopig uit. Johan gaat ondertussen rustig verder met het spannen van de linten. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *