Het stoort José enorm dat alle mannen achter Johan staan

Het stoort José enorm dat alle mannen achter Johan staan

Na de uitleg van Johan waarin hij vertelt waarom hij de stroom eraf heeft gehaald en alles in de loods heeft voorzien van afzetlint, ontstaat er een discussie. Een discussie waarin José haar woede niet kan beheersen en besluit weg te lopen. Boos loopt José naar de vide waar ze Madilia tegen komt. Ik kan er niet meer tegen briest José. Madilia probeert haar te kalmeren. Hij probeert op een kinderachtige manier een statement te maken zegt ze tegen haar. Je moet er niet eens bij gaan zitten voegt ze eraan toe. José hoort wat Madilia zegt maar heeft hier geen boodschap aan. Boos gaat ze verder met het uiten van haar frustraties. Ik erger me nog meer aan dat klotevolk, dan aan Johan gaat ze verder, doelend op de mannelijke bewoners. Het stoort haar enorm dat alle mannen het ineens met Johan eens zijn en dat niemand tegen hem in durft te gaan. Ze zijn bang voor hem antwoordt Madilia. Nou, ik niet sluit José boos het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *