Beau en Billy besluiten de mannen goed in de gaten te houden

Beau en Billy besluiten de mannen goed in de gaten te houden

Nadat Beau, Baldr en René heeft aangesproken op de mentaliteit van de mannen, valt het Billy en haar op dat een aantal mannen aan de slag is gegaan met het een en het ander. Hij heeft nu een plank gepakt zegt Billy. Maar hoe ziet het er over een uur uit? De twee besluiten dat ze de mannen vandaag in de gaten willen houden. We gaan ze even observeren benadrukt Beau. De twee besluiten de mannen de komende dagen in de gaten te houden. Mocht het zo zijn dat hun inzet weer verzwakt, wil Billy dat de vrouwen een planning voor de mannen maken zodat ze zich bezig weten te houden. De twee zijn vastberaden om de mentaliteit bij de mannen te veranderen en geven elkaar enthousiast een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 18:34

    Bilyy ga zelf eens aan het werk met je stomme gehinnik,je doet niks meer aan je kleding verfen en verkopen .Let eens op je zelf en Beau je bent toch ook niet zo eerlijk waait met alle winden mee .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *