Linda zet de groep aan het werk om ze te motiveren voor de kookwedstrijd

Linda zet de groep aan het werk om ze te motiveren voor de kookwedstrijd

Linda en Billy groepen de groep bij elkaar omdat ze wat leuks willen bespreken. Morgen hebben we de kookwedstrijd en wij waren benieuwd hoe de kennis is van het meest Hollandse product ever vertelt Linda. Beide teams krijgen tien minuten de tijd om iets lekkers te maken van een aardappel. Let’s go! roept Linda enthousiast, waarna iedereen aan de slag gaat. Iedereen rent snel naar de keuken waar door beide teams wordt nagedacht over wat ze met hun aardappel zullen doen. Al snel gaan de vrouwen naar buiten, waar ze zich in alle rust op hun aardappel kunnen storten. Ze besluiten een spiraal te maken van de aardappel, deze te frituren en te kruiden en het op een stokje te prikken. Baldr en Johan zijn ondertussen bezig met het schillen en snijden van de aardappel, waarna ze hem met knoflook bakken in een koekenpan. Teamcaptains Billy en Chipp zitten intussen geblinddoekt klaar aan tafel. Zij zullen de gerechtjes proeven. Het is allebei lekker zegt Billy nadat ze beiden heeft geproefd. De juryleden vinden de gerechtjes op elkaar lijken en vragen daarom of ze nog een keer mogen proeven. Na de tweede proefsessie is het tijd om het oordeel uit te spreken. Beide juryleden gaan voor het zoetige gerecht en dat blijkt het gerecht van Johan te zijn. Daarmee hebben de mannen deze aardappel challenge gewonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *