De bewoners maken zich klaar voor de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0

De bewoners maken zich klaar voor de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0

Vanavond staat de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0 op het programma en de bewoners zijn na het centraal van vandaag allemaal aan de slag gegaan met de voorbereidingen. Cemal en Baldr hebben hun blauwe schorten voorgebonden en zijn druk bezig met chilipepers en knoflook. Ondertussen wordt er gezellig gezongen door de twee. Mehmet is ondertussen druk bezig met het regelen van de financiële kant van het verhaal. Ook is hij gelijk aan de slag gegaan met het wisselgeld voor de Utopia markt van aanstaande zondag. Johan laat het koken nog even voor wat het is en is druk in de weer met het verplaatsen van stoelen in de loods. Wat later komt hij Madilia helpen met het zetten van handtekeningen op de kerstmutsen die de bewoners verkopen. Welk team gaat er vanavond winnen? We komen er vast en zeker op terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *