Billy vindt José een zeikerd

Billy vindt José een zeikerd

Gisteren is boer John langs geweest in Utopia om te praten over een eventuele nieuwe locatie voor de bewoners. Er is een hoop over nagepraat en Billy en José leken daarbij niet echt op één lijn te zitten. Na het centraal wordt het José even te veel. Billy zoekt haar op om erover te praten. José is er klaar mee dat alles wat zei te zeggen heeft over bepaalde zaken vaak wordt afgewimpeld. Dan wordt er weer gezegd dat ik zit te zeuren voegt ze eraan toe. Billy voelt met haar mee en toont begrip voor haar frustratie. José lijkt dat begrip echter niet te voelen en ze opent de aanval op Billy, waarna zij wegloopt. Billy doet wat later haar beklag bij Johan. Wat is dat een zeikerd zeg zegt ze gefrustreerd. Ik wilde haar helpen maar ze begint de discussie gewoon weer opnieuw zucht ze. Volgens Billy neemt José altijd de slachtofferrol aan en dat zit haar ondertussen meer dan dwars.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. arie at 11:33

  Boer John is langs geweest.
  En (!!) heeft de bewoners een prachtig voorstel gedaan.
  Er is veel over nagepraat,…maar waar is de conclusie?

  Het Goois Natuurreservaat weet de conclusie al,
  de loodsen en de bewoners moeten van deze plek weg.

  En dat betekent met z’n allen 1 lijn maken,
  en op een terrein van de boer opnieuw beginnen
  En elke bewoner die dat niet zit zitten,moet op termijn naar huis,
  want na zo een aanbod nog negatief doen,dat kan niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *