Het centraal van 15 december

Het centraal van 15 december

De bewoners zijn op deze nieuwe dag weer bijeen gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 15 december terug.

Johan is voor het begin van het centraal al in de weer geweest met een flipover. Dit omdat hij gaat presenteren wie hem gaan helpen met het organiseren van het eindfeest. Hij neemt het woord en heet iedereen hartelijk welkom bij het centraal. Hij vertelt dat hij samen met Fay, een aantal sollicitanten op bezoek heeft gehad namelijk Billy, Baldr, Beau en Demi. Hij haalt het doek van de flipover en de foto’s komen tevoorschijn. Johan geeft uitleg bij wat hij laat zien. En vertelt dat hij de hoofdorganisator is. Door de foto’s van Billy en Beau zet hij resoluut een kruis. Jullie zijn niet aangenomen. Johan gaat verder en vertelt dat Baldr is aangenomen voor de EHBO. En Demi, jij bent aangenomen voor alle rotklusjes die wij niet willen doen voegt hij eraan toe. Zo, de toon is gezet reageert Linda sarcastisch. Billy vertelt dat Johan dit vanuit JJB het evenementenbureau van Johan is georganiseerd. Ik wil zelf vandaag vanuit Utopia bv ook een sollicitatieronde opzetten. Want het eindfeest is van de Utopia bv legt ze uit. Er wordt wat over een weer gekibbeld en gelachen maar voor nu wordt er besloten dat de bewoners het even laten voor wat het is. In de loop van de week zal ik bij iedereen langsgaan om hun ideeën te horen besluit Johan het onderwerp.

Mehmet vertelt daarna dat er een kleine stijging in de financiën zit sinds het vorige centraal. De bv staat na uitkering van het zakgeld, een kleine 6000 euro in de min. Er wordt kort gesproken over openstaande facturen en het kleingeld voor de markt, voordat het onderwerp verlegd wordt naar de evenementen. Als eerste wordt de Utopia markt van aanstaande zondag besproken. Er wordt afgesproken wie wat doet en wat er allemaal nog moet gebeuren. Laten we er vol voor gaan roept Billy de groep op. Daarna hebben de bewoners het over de kookwedstrijd van vanavond. De vorige twee rondes zijn gewonnen door het mannenteam, dus de vrouwen moeten hard aan de slag vanavond.

Gisteren is boer John langsgekomen om te praten over een eventuele nieuwe locatie voor de bewoners. Er wordt besloten dat iedereen goed moet nadenken over wat hij of zij wil. Laten we het allemaal op een briefje schrijven stelt Linda voor. We moeten er serieus over nadenken vult Romy aan. Er wordt afgesproken dat iedereen zijn of haar ideeën doorstuurt naar Linda en Beau en dat zij het op een rijtje zullen zetten. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:11

    Als ik Demi was zou ik niet eens meer willen meewerken!!! “Jij mag de rotklusjes doen die wij niet willen doen!” Ik zou zeggen: bekijk het, je zoekt het maar uit, ik ben weg!

  2. joke gotte at 13:19

    Goed gedaan Johan Billy had weer een exuus om je te pakken ,mevrouw betweter ,ze draait steeds meer om Johan heen ,niet doen ik heb het zo graag.En Beau is precies het zelfde wel tegen hem aanliggen op de bank en kroelen,achteraf met Billy kletsen.Goed dat Johan ze niet heeft aangenomen zijn niet te vertrouwen.Maakze maar gek daar vragen ze om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *