Johan wil Billy en Beau niet in “zijn team” voor het eindfeest

Johan wil Billy en Beau niet in “zijn team” voor het eindfeest

Een paar dagen geleden was er veel commotie rondom het eindfeest dat Johan wil organiseren. Fay had aan hem laten weten dat ze graag wilde helpen met het organiseren en Johan doopte haar om tot zijn stagiaire. Door kritiek van de andere bewoners besloten de twee dat ze via sollicitaties versterking voor hun team zouden zoeken. Baldr, Billy, Beau en Demi hebben alle vier een sollicitatie gedaan en afgelopen avond neemt Johan zijn besluit. Hij roept Fay bij zich en samen bespreken ze wie zich bij hun zal aansluiten. Johan heeft besloten dat Beau en Billy het allebei niet zijn geworden. Fay laat weten dat ze hen misschien wel nodig hebben voor hun creativiteit maar hier wil Johan niets van weten. Hij is volgens zichzelf al creatief genoeg. Baldr en Demi komen daarentegen wel van pas. Baldr is geschikt voor de EHBO en de beveiliging en Demi zal er zijn voor de rotklusjes zoals Johan het noemt. De twee bespreken de mogelijkheid voor andere bewoners om hun ideeën in te brengen. Mensen kunnen wel met hun ideeën komen en dan kunnen wij kijken of we die kunnen uitwerken besluit Johan het gesprek. Hoe zal met name Billy reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:05

    Vreemde keuze dat hij Beau er ook niet bij wil. En het lijkt mij niet verstandig.
    Gezellig eindfeest zal dat worden zo!! Verdeeldheid en ruzies reeds van te voren!!
    En wie zegt dat ze er nog allemaal zijn dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *