Fay baalt van de ruzie met Chipp en gaat het gesprek met hem aan

Fay baalt van de ruzie met Chipp en gaat het gesprek met hem aan

Nadat Fay bij Demi heeft uitgehuild gaat ze weer terug naar de loods. Kan je even komen vraagt ze met een klein stemmetje aan Chipp. Chipp staat op en neemt haar in zijn armen. De tranen komen bij Fay weer omhoog maar Chipp moet op zijn beurt een beetje lachen. Fay legt vervolgens uit dat ze het niet leuk vindt dat het probleem van Chipp en Demi een ruzie tussen haar en Chipp heeft veroorzaakt. Ik ben ook helemaal niet boos op jou laat Chipp aan haar weten. Hij lacht daarna om het verdrietige gezicht van zijn vriendin en hij geeft haar een knuffel. Je moet je niet zo druk maken drukt hij haar op het hart. Fay kan al weer lachen en het lijkt weer helemaal goed te zijn tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *