Billy moedigt het vrouwenteam aan om te winnen

Billy moedigt het vrouwenteam aan om te winnen

De vrouwen komen na het avondeten bijeen in het penthouse om de kookwedstrijd te bespreken. Het team is alleen niet compleet, Fay zit ergens anders ze is verdrietig en ziekjes en José liet aan Billy weten dat ze er geen zin in had. Dit laatste kan Billy niet begrijpen. Dan laat je toch lekker je hele team stikken, joh zucht ze terwijl ze naar haar penthouse loopt. Ook de andere vrouwen begrijpen niet waarom José niet wil komen en Madilia vermoedt dat het waarschijnlijk komt door een discussie die Billy en José eerder op de dag hebben gehad. De “vergadering” wordt dus incompleet gestart. We staan twee nul achter, dus als we morgen verliezen is het klaar begint Billy. En moedigt haar team aan en stelt dat ze er alles aan moeten doen om te winnen. De vrouwen hebben er wel vertrouwen in, deze ronde is voor hun. We gaan winnen roepen ze in koor. Zal het hen ook echt lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *