Fay en Chipp gaan niet meer kaasfonduen, ze huilt uit bij Demi

Fay en Chipp gaan niet meer kaasfonduen, ze huilt uit bij Demi

De ruzie van Chipp en Demi heeft erin gehakt bij de tweeling. Chipp en Fay zijn ook in een felle ruzie belandt en de twee hebben uiteindelijk besloten om niet te gaan kaasfonduen vanavond. Fay haar stemming is aangetast en mopperend gaat ze eten halen in de loods. In de keuken komt ze Demi tegen. Fay uit daar al haar frustraties, ze vindt het vervelend dat Chipp niet meer wil kaasfonduen en dat hij weer ruzie heeft met Demi. Ik heb van jullie probleem weer mijn probleem gemaakt gaat ze met een zucht verder. Demi hoort Fay aan en uit haar kritiek over Chipp. Maar Fay heeft geen zin om weer over de ruzie te beginnen. Het gaat om f*cking niks, dus laat maar gewoon snikt ze. Ze wordt emotioneel en huilend eet ze verder. Als haar tranen zijn gedroogd, komt Chipps de keuken in lopen. Fay laat aan hem weten dat ze toch liever had willen kaasfonduen. Ik zei toch dat ik er al geen zin meer in had reageert Chipp nonchalant. Dit was niet het antwoord wat Fay had gewild en snel loopt ze naar buiten met Demi achter zich aan. Wat een f*cking kneus zegt Fay huilend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elisabeth at 09:50

    Wat een vreemde, ziekelijke relatie heeft die tweeling. Zouden eens een paar maanden uit elkaar moeten wonen. Kunnen ze eens op eigen benen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *