Chipp heeft geen zin meer om rekening met Demi te houden

Chipp heeft geen zin meer om rekening met Demi te houden

Nadat Fay met Demi in de loods heeft gepraat over de eerdere ruzie, gaat Fay terug naar Chipp en Senna nog zitten. Fay vraagt vervolgens aan Chipp of het kaasfonduen nog doorgaat en ze laat weten dat Demi sowieso niet mee zal doen. Chipp vindt dit op zijn beurt helemaal prima. Ik houd non-stop rekening met haar vervolgd hij. Fay antwoordt dat Demi ook altijd rekening met hem houdt. Al snel gaat het er over dat Chipp Demi verwend vindt en de twee belanden in een discussie. Het is toch niet leuk dat jullie zo tegen elkaar doen merkt Fay op. Ik vind haar soms gewoon een ouwe zemelaar laat Chipp daarna nonchalant weten. Fay legt weer uit dat ook hij vaak negatief is. Dit ontkent Chipp niet maar dat betekent volgens hem niet dat hij geen mening over anderen mag uiten. De twee worden het niet eens, Fay wil graag dat hij zich een beetje aanpast. Volgens Chipp doet hij dit al genoeg en heeft geen zin meer om nog rekening met Demi te houden. Laten we hopen dat het gezellig blijft vanavond…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *