Demi heeft ruzie met Chipp gehad en wil daarom afstand nemen

Demi heeft ruzie met Chipp gehad en wil daarom afstand nemen

Het is alweer een tijd geleden dat Chipp en Demi ruzie hebben gehad maar daar is vandaag verandering in gekomen.

Terwijl Demi, Fay, Chipp en Senna in het kasteel zitten te kletsen, belanden Demi en Chipp in een felle discussie. De drie zouden vanavond kaasfonduen maar door een bepaalde opmerking van Demi zegt Chipp dat ze een verwend kreng is. Van deze benaming is Demi niet gewenst en ze gaat fel tegen hem in.  Als de tweeling eenmaal in de loods is praten ze over de uit de hand gelopen discussie. Het duurt niet lang voordat Demi in tranen uitbarst. Het kwetst haar enorm dat Chipp zo tegen haar uitvalt. Het is nooit goed bij hem, ik kan nooit iets goeds doen snikt ze. Ik ben hartstikke gek op hem maar ik heb het gevoel dat hij dat niet op mij is voegt ze eraan toe. Fay begrijpt op haar beurt dat Demi van de situatie baalt en drukt haar zusje op het hart om met Chipp te gaan praten. Maar dit is Demi niet van plan. Ik ga weer een beetje afstand nemen besluit ze terwijl de tranen over haar wangen blijven rollen. Want hij zal niet veranderen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *