Chipp en Senna bespreken de woordenwisseling tussen Chipp en Demi

Chipp en Senna bespreken de woordenwisseling tussen Chipp en Demi

Terwijl Demi boos is weggestormd en haar verhaal doet bij Fay, bespreekt Chipp de situatie met Senna. Als ik zeg dat ze een verwend kreng is dan wordt erop gereageerd alsof ik haar uitscheld voor vieze slet zegt hij tegen Senna. Volgens hem reageren de twee vaak veel te heftig op bepaalde zaken. Senna moet er op zijn beurt een beetje om lachen en zegt sarcastisch dat dat nog wel leuk zal gaan worden als Fay en hij buiten Utopia samen verder gaan of zelfs samen gaan wonen. Ik ga echt niet met ze alle twee wonen hoor reageert Chipp snel. Ze mag er prima naast wonen lacht hij vervolgens. En vertelt Senna dat hij in het begin de nodige problemen heeft gehad met Demi maar dat dat tegenwoordig gelukkig wel minder is. Fay zal straks wel weer helemaal overstuur zijn vervolgd Chipp met een zucht. De twee praten er nog even over door. Chipp lijkt een stuk minder onder de indruk te zijn van de situatie dan Demi, die ondertussen uithuilt bij Fay. Krijgt dit nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *