Romy denkt erover om 100 % voor Utopia bv te werken

Romy denkt erover om 100 % voor Utopia bv te werken

Romy is al een tijdje aan het twijfelen en ze vertelt aan Demi en Fay dat ze misschien vanaf maandag 100% voor Utopia bv wil gaan werken. Omdat we er zo slecht voorstaan legt ze verder uit. Wat nou als anderen het ook gaan doen? Dat hoop ik gaat ze verder. Met zijn allen kunnen ze volgens Romy namelijk verschil maken. Demi en Fay reageren kritisch. Volgens hen gaat er al een behoorlijk hoog bedrag direct naar de bv. Ik denk niet dat het heel erg helpt als je dit gaat doen zegt Demi. Maar volgens Romy gaat het er ook om dat ze een statement wil maken. Als er één schaap over de dam is volgen er meer benadrukt ze. Maar Demi en Fay zijn nog steeds niet overtuigd. Het zet geen zoden aan de dijk maar je kan er wel een statement over maken vervolgd Fay. Alleen ik gun het jou niet dat je zo hard werkt en dat je dan niks krijgt gaat ze verder. Het drietal praat nog even verder over de voor en nadelen van Romy haar idee. Zou Romy echt voor 100% gaan werken voor de bv?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *