Demi vindt het niet vervelend dat Chipp het vriendje van Fay is

Demi vindt het niet vervelend dat Chipp het vriendje van Fay is

Terwijl Fay en Chipp zoals bekend is niet van elkaar af kunnen blijven, vraagt Senna Demi mee voor een gesprek. Het is hem niet ontgaan dat Demi gisteren behoorlijk ruzie heeft gehad met Chipp, dus wil hij nu weten of alles weer goed is. Demi vertelt dat ze geen ruzie meer heeft met Chipp maar dat hij sommige dingen die zij zegt niet kan hebben. Maar jij kon het ook niet hebben toen hij wat over jou zei reageert Senna vervolgens. En vraagt haar of ze het vervelend vindt dat Chipp het vriendje van Fay is. Tuurlijk niet antwoordt Demi direct. Uiteindelijk zullen we beiden een vriend krijgen en onze eigen kant opgaan maar ik ben gelukkig als zij gelukkig is benadrukt ze. Demi geeft verder aan dat ze het idee heeft dat hoewel ze gister een aanvaring had met Chipp, de twee al veel beter met elkaar omgaan dan voorheen. Senna beschouwd Chipp als een goede vriend en is daarom blij om te horen dat de twee het bijgelegd hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *