De bewoners zijn verbijsterd nadat ze gehoord hebben dat Utopia stopt

De bewoners zijn verbijsterd nadat ze gehoord hebben dat Utopia stopt

Hoe reageert de groep op het bericht dat Utopia per 1 juni definitief stopt? Vooral verbaasd en verdrietige gezichten gaan door de loods. De boodschap dat het programma definitief gaat stoppen laat de bewoners verbouwereerd achter. Senna haalt de brief waarin de bewoners de boodschap nog eens rustig terug kunnen lezen, uit de brievenbus. Billy neemt daarna het woord.

Nadat Billy de laatste zin heeft voorgelezen volgt een korte maar intense stilte. De tranen springen bij Billy in de ogen en ze ze is niet de enige die het moeilijk heeft. Ook Romy en de tweeling krijgen het bijna te kwaad. Cemal zijn gedachten schieten van hot naar her en hij bedenkt zich meteen dat zijn kans op het worden van de langstzittende Utopiaan ooit, nu verkeken is. Hij gaat het aantal maanden van Bas net niet halen. Andere bewoners zijn voor even helemaal in zichzelf gekeerd. Linda tuurt in de verte zonder iets te zeggen, het duurt ruim vijf minuten voor zij haar mond weer opendoet. Ondanks dat de bewoners weten dat er eind mei een einde komt aan Utopia, is er alsnog veel onduidelijk. Hoe wordt de wedstrijd bijvoorbeeld ingevuld? De tijd zal het leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. RUUD at 18:56

    Kijk Billy nu eens Dat mens gaat het heel zwaar krijgen als ze buiten komt met haar grote mond en ze denkt dat ze heel wat is dat stuk brandhout.

  2. Ria at 14:24

    Ik zou toch echt wel eens willen weten wat er mis is met mijn bericht.In de maatscgappij zal je echt moeten werken voor je geld.!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *