De bewoners krijgen te horen dat Utopia stopt

De bewoners krijgen te horen dat Utopia stopt

We schreven er net al over, Utopia stopt per 1 juni 2018. De bewoners hebben dit zojuist ook te horen gekregen.

In de loods wordt omgeroepen dat de bewoners binnen een paar minuten klaar moeten zitten in de loods. Er wordt geschreeuwd en gegild en enthousiast neemt iedereen plaats. Wat zou er gaan gebeuren? Zou iedereen op de banken plaats willen nemen? Ik heb een boodschap voor jullie wordt er door de loods geroepen. Dan begint de stem te vertellen. Hij vertelt dat de bewoners al 24 uur in spanning zitten. Allereerst heeft hij goed nieuws voor de drie genomineerden, zij worden vrijgesteld van nominatie en niemand hoeft Utopia dit jaar te verlaten. Maar dat is niet alles,  Utopia stopt definitief eind mei vertelt de stem. Na bijna vier jaar bouwen, discussiëren, vallen en opstaan kunnen we gerust spreken van het grootste sociale experiment ooit op de Nederlandse televisie. De stem gaat verder. Er komt namelijk een grote winnaar. Er zal dit jaar geen Utopiaan van het Jaar gekozen worden maar iedereen doet mee voor de spectaculaire finale in mei 2018. Hoe het in zijn werk gaat zullen de bewoners vanzelf te horen krijgen maar vervolgt de stem, één van jullie kan Utopia als dé winnaar verlaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. carla at 16:37

  Nee, wat er nu is die blijven tot eind mei.Lucy .Wat ik persoonlijk wel jammer vind dat die Johan ook nuniet weggestemd gaat worden.
  Ik dacht wel dat er iets aan zat te komen omdat je geennieuwe gezichten zag.
  Ik vind het niet jammer, want idd in de tijd van Vanessa vond ook ik het nog de moeite waard maar nu zijnhet een paar mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen zeg maar.Wel jammervan de hele opbouw want dat is best veel werk geweest ik heb op het nieuws op internet gelezen , zoiets van dat de plek waar de loods etc staat de eigenaar hem weer terug wil nu.

 2. Ria at 13:09

  Wat een fijn bericht net op het nieuws.Dit is de beste oplossing De personen trokken mij niet meer aan In hoofdzaak Billy zo laag in haarbewoordingen een nare vrouw kpjken of ze buiten de poort ook zo aan haar geld kan komen.Zij verdiend echt de prijs niet.

 3. M.Hoedemaekers at 13:08

  Ik vind het niet erg dat het stopt , we hebben altijd gekeken maar de laatste ergeren we ons toch aan veel bewoners vonden het in de tijd van Vanessa en de club die er toen in zaten mooier .En eens moet het toch stoppen.

 4. Ruud at 12:55

  Billy krijgt meteen een natte doos want zei wordt dat gewoon (dat denkt ze)
  Naar mijn mening is het maar een persoon en dat Cemal de Utopia van alles.

  • Willem at 16:33

   Cemal is wat mij betreft ook de aangewezen persoon om de grote winnaar te worden van Utopia.
   hij heeft zich ook nooit nadrukkelijk op de voorgrond gezet. Dat zal die jaloerse ‘ vriendin’ Romy helemaal niet leuk vinden. Die wil zeker met de eer gaan strijken. MIS!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *