Utopia stopt per 1 juni 2018

Utopia stopt per 1 juni 2018

Triest nieuws voor het realityprogramma Utopia! Op nu.nl is te lezen dat het programma op 1 juni 2018 stopt. Na 4,5 jaar blijkt het niet mogelijk het terrein in Laren, waarop het programma wordt gemaakt, nog langer te huren. Vanaf juni 2018 wordt de loods waar de bewoners nu wonen afgebroken en krijgen de dieren die op het Utopia terrein wonen een ander onderkomen. SBS heeft nog overwogen Utopia te verhuizen naar een andere locatie maar uiteindelijk besloten dat niet te doen. Utopia is dagelijks een half uur te zien bij SBS6, van 19.30 tot 20.00 uur. Iedere dag kijken ruim een half miljoen mensen naar de realityserie. Onlangs werd nog aangekondigd dat de uitzendingen vanaf 1 januari 2018 een uur zouden duren. Over enige tijd komt er dus een definitief einde aan het progrmma.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. An at 18:48

  Utopia is niet geworden wat er van verwacht werd, zelfvoorzienend. Ik heb alleen maar gezien dat bezoekers van evenementen zoveel mogelijk een poot uitgetrokken werd om zichzelf te verrijken. Geroddel en geruzie. De enige utopianen zijn voor mij mij nicoline Isabel Kevin cemal. De rest kwam met een kist binnen en ging met grote containers vol naar buiten. En die tweeling.. Geen woorden voor!!!

 2. Willem at 16:25

  Het is natuurlijk geen leuk nieuws voor de diehard fans, maar ik denk zelf dat het beter is.
  Regelmatig is het alleen maar haat en nijd onder de bewoners en daar zit niemand op te wachten.
  Eerlijk gezegd vond ik het in het begin nog wel de moeite waard om naar te kijken, voor de (met name) vrouwelijke bewoonsters is het emotioneel. Toch wens ik alle bewoners echt heel veel sterkte buiten de poorten van Utopia. Het gaat jullie goed!!!

 3. Angelique at 14:21

  Ik heb vanaf het begin gekeken. Toen was het nog leuk. Ik vind dat dit wel mislukt is. Het enige wat ik heb gezien is leugens vertellen elkaar bedriegen scheldpartijen. Totaal geen respect voor elkaar. Ik ben blij dat het stopt.

 4. joke gotte at 12:47

  Denk dat het een prima idee is want de bewoners werden er niet leuker op ,en ze waren voor mijn gevoel altijd op vakantie .Ik heb wel gezien zet 15 mensen bij elkaar ,daar ben ik echt van geschrokken ,leugens en bedrog onder elkaar ,dat konden ze als de beste .Ben benieuwd hoe ze buiten utopia aan de slag komen bepaalde figuren hebben geen goed visite kaartje achter gelaten .Ben benieuwd hoe het de laatste maanden er aan toe gaat ,amper een bekend dat utopia stopt,of er wordt door Chipp en d twins al geregeld dat ze alles nu voor hun is,dat bedoel ik nou zogenaamd lief zijn voor elkaar .Een woord matenaaiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *