De groep wordt er gek van dat er nog altijd geen potentiële bewoners gearriveerd zijn

De groep wordt er gek van dat er nog altijd geen potentiële bewoners gearriveerd zijn

Baldr maakt zich niet zo druk omdat er nog altijd geen potentiële bewoners gearriveerd zijn. Maar de rest van de groep wordt er min of meer gek van. Er wordt volop gespeculeerd over wat er aan de hand kan zijn. Iedereen is in de war merkt Billy op. Zelf heeft ze besloten zich er niet te veel meer mee bezig te houden. Ik ga tegen mezelf zeggen dat ze niet meer komen, dan ben ik er niet de hele tijd mee bezig voegt ze eraan toe. Madilia bespreekt met Beau dat ze de hele situatie maar raar vindt. Ik snap het gewoon niet, wat kan er gebeurd zijn? Maar Beau heeft helaas geen antwoord voor Madilia, ook zij vindt het raar. Chipp is ook behoorlijk van slag. Voor de grap loopt hij schreeuwend door de loods. Wat gebeurd hier?! Nu is het klaar roept hij uit. De overige bewoners kunnen er hard om lachen.  Als dit nog een week duurt dan draait Chipp echt door lacht Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:41

    Er komt niemand volgen mij , waarom nu gewoon een test voor de bewoners.
    Ze gaan met dit koppeltje het nieuwe jaar in
    Heb het idee dat de Utopiaan van het jaar er bij zit (Johan) en die mag er niet uit.
    En waarom kunnen we nog niet kiezen , zijn er geen nieuwe bewoners meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *