Ook vandaag wordt er volop gespeculeerd over het ontbreken van de potentiële bewoners

Ook vandaag wordt er volop gespeculeerd over het ontbreken van de potentiële bewoners

Een nieuwe dag is weer begonnen en ook vandaag wordt er volop gespeculeerd over het ontbreken van de potentiële bewoners. Er is nog niks gebeurd hè vraagt Beau aan René zodra hij de loods binnenstapt. De bewoners hebben gisteren de hele dag tevergeefs gewacht op de nieuwe potentiële bewoners. Normaal gesproken arriveren er twee op de dag na de nominaties, ditmaal bleef de poort echter dicht. Ik denk dat we in de maling zijn genomen reageert René. Of er is iets ergs gebeurd speculeert hij verder. Beau kijkt hem bedenkelijk aan. We gaan zien of er vandaag nog iets gebeurd. Denk jij dat er vandaag nog twee nieuwelingen Utopia gaan betreden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *