José heeft zichzelf met een schaar in haar oog gestoken

José heeft zichzelf met een schaar in haar oog gestoken

Afgelopen avond is er ook nog iets spectaculairs gebeurd in Utopia. José is tijdens het knutselen uitgeschoten met een schaar en heeft in haar eigen oog geprikt.Ze heeft daar uiteraard last van. Het voelt alsof er een zandkorrel in zit. Knijpend met haar oog zoekt ze Baldr op. Baldr is EHBO’er en gaat kijken of er schade is en zo ja, hoe erg het is. In de badkamer bekijkt Baldr het oog van José nog eens goed. Hij ziet een kleine beschadeging en denkt dat José zich moet laten onderzoeken. Een ziekenhuisbezoek lijkt onvermijdelijk. Nu maar hopen dat de schade niet te ernstig is. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *