Johan heeft het voorgevoel dat hij Utopia moet verlaten

Johan heeft het voorgevoel dat hij Utopia moet verlaten

Johan heeft sinds de laatste stemronde van Utopia 2017 zich amper onder de bewoners begeven en zondert zich dan ook grotendeels af. Senna, René en Baldr zijn de enige met wie hij nog langdurige gesprekken voert. Met Baldr zit Johan afgelopen avond in de boot. Er moet een wonder gebeuren als ik mag blijven. Daar ben ik van overtuigd zegt Johan. En voegt eraan toe dat het hem niet meer lukt om normaal te doen tegen de bewoners, zeker niet tegen de mensen die op hem gestemd hebben. Als het aan Baldr ligt is Johan niet degene die zijn spullen moet pakken. Je weet dat ik je mag, voor mij zou het echt kut zijn voegt hij eraan toe. Ik ben nog niet klaar hier. Dat is een feit reageert Johan na een korte stilte. Mocht ik gaan, dan heb ik hier genoeg gedaan vervolgt hij. Baldr vindt op zijn beurt ook dat Johan zijn handdruk al stevig op Utopia heeft achtergelaten. Ze weten in ieder geval wie ik ben vertelt Johan verder met opgeheven hoofd. Nu maar afwachten of hij echt moet vertrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:37

    Johan vind dat hij nog niet moet gaan.
    En waarom niet hij is nog niet klaar met de vrouwen te vernederen.
    Hij wil nu alle vrouwen het bloed onder hun nagels vandaan halen.
    Mag hij snel vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *