Johan, René en Chipp zijn blij dat ze in Utopia mogen blijven

Johan, René en Chipp zijn blij dat ze in Utopia mogen blijven

Het grote nieuws dat Utopia stopt levert uiteenlopende reacties op in Utopia. De één is verdrietig en de ander krijgt amper een woord uit zijn mond. Voor Johan, René en Chipp ligt dat net even anders. Het drietal heeft te horen gekregen dat zij de dans ontspringen en dat van één van hen Utopia niet binnen korte tijd hoeft te verlaten. En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet zingen Johan en René in koor. Johan maakt zelfs een sprongetje in de lucht van blijdschap. De twee trekken direct ook een lange neus naar de bewoners die op hen gestemd hebben. En die dames balen lacht Johan. Chipp reageert iets ingetogener maar kan een glimlach niet onderdrukken. Fay geeft hem een dikke kus op zijn wang. Ze is blij dat Chipp gewoon aan haar zijde blijft de komende maanden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bianca at 19:46

  Ik mag Johan wel, hij is niet aan t treiteren. Hij zegt wat ie denkt. Dat vind ik juist zo goed.
  Billy baalt natuurlijk als een stekker, want ze voelt niks voor Johan, maar wel jaloers kijken als ie voor beau een liedje zingt. Nee hoor, Johan is een toppertje en een lekker ding.

 2. carla at 17:04

  Nou ja zeg, die Johan laat zich lekker kennen, wat een grote mond eerst en nu zingen, ik weet wel dat ik me niet meer prettig zal voelen om daar een half jaar te zitten en dan te weten dat ik 14 stemmen heb gekregen om mij eruit te stemmen, zo zie je maar weer hoe je , je eigen kan vergissen in een mens.

 3. anneke at 15:39

  Waarom niet weg.
  Gaan we nog maanden last hebben van Johan.
  Ik vraag me af waarom er dan gestemd is als ze al wisten dat er niemand weg ging
  Nu krijg je alleen nog meer getreiter van Johan om dat hij toch niet weg hoeft.
  Wat zullen de bewoners hun nog druk maken met werken , gaat toch stoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *