Mehmet gaat het gesprek aan met Johan en doet een poging om het goed te maken

Mehmet gaat het gesprek aan met Johan en doet een poging om het goed te maken

Johan was niet te spreken over de drie stemmen die hij kreeg van nieuwkomer Mehmet. Nu duidelijk is geworden dat geen van de genomineerden Utopia moet verlaten, blijken het loze stemmen te zijn geweest. De tijd lijkt dan ook rijp om de strijdbijl te begraven. Mehmet neemt de eerste stap en benadert Johan, die met wat tegenzin het gesprek aangaat. Of ik nou twee of drie stemmen op iemand geef, dat maakt voor mij niet zo heel veel uit begint Mehmet. Johan ziet het nog steeds als een persoonlijke aanval en dat Mehmet hem koste wat het kost naar huis wilde hebben. De motivatie achter de stemmen kan hem dan ook gestolen worden. Johan denk dat Mehmet in zijn stemmen enorm beïnvloed is door Madilia en Linda. Dat wordt direct met hand en tand ontkent. Wat mij betreft no hard feelings probeert Mehmet vrede te sluiten. Johan hoort het allemaal aan maar zijn gevoel richting Mehmet lijkt niet te veranderen. De twee hebben in ieder geval allebei hun zegje kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:42

    Johan is nog steeds boos op de gene die hem op d bank deed zitten.
    En heeft ook niet gestemd op iemand die hij niet mocht , of mag dat wel.
    We krijgen nu 6 vervelende maanden.
    Ze hadden toch nu elke 4 maanden 2 eruit kunnen sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *