De pers komt langs in Utopia omdat het programma stopt

De pers komt langs in Utopia omdat het programma stopt

Utopia gaat stoppen en binnen no time is ook half Nederland daarvan op de hoogte. Een half uur nadat de bewoners op de hoogte waren gebracht, stonden de eerste cameraploegen al voor de poort. RTL Live betreedt als eerste het Utopia terrein, gevolgd door Show nieuws. Na een snelle voorstelronde is het tijd voor de interviews. De bewoners zijn duidelijk nog onder de indruk van het nieuws en dreigen zo nu en dan emotioneel te worden. Ik zie tranen zegt de presentatrice van Shownieuws in het interview met Billy. Ik probeer ze echt te bedwingen antwoordt Billy. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet verwoorden voegt ze eraan toe. Shownieuws en RTL Live slaan geen bewoners over en gaan iedereen langs. Linda krijgt de kans de vide te laten zien, Johan vertelt over zijn avontuur tot nu toe en Chipp en Fay worden als stelletje geïnterviewd. Het lijkt de bewoners goed te doen hun verhaal even kwijt te kunnen. De blik kan weer vooruit worden gericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 23:14

    Ja Billy straks moet je echt werken voor je geld, en belasting betalen en je huur van je woning betalen, wat zal dat tegen vallen voor jullie allemaal niks meer gratis …..dan kom je weer in de echte wereld. ..

  2. Harry at 19:33

    Billy wil graag voor tv werken, zij zegt dat ze haar visitekaartje al heeft afgeven, ze heeft maar ėėb visitekaarte , en dat is een negatief visitekaartje. Trouwens wie zit er op te wachten om naar zo’n delfsblauwe pop te kijken, niemand toch.

  3. Ria at 18:38

    O o weer wat verkeerds over Billy gezegd.Bij Utopia nieuws mag veel meer maar ik ben eraxhter daae betalen ze 2 ruro vijftig per maand dan mag je ook je gal af en toe spugen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *