Chipp voorspelt de komende maanden chaos in Utopia

Chipp voorspelt de komende maanden chaos in Utopia

Nu Johan en Chipp voorlopig nog niet naar huis hoeven, zoeken ze elkaar op om even bij te praten. Het tweetal is overduidelijk blij dat ze mogen blijven in Utopia  en ze zijn benieuwd wat er de komende maanden nog gaat gebeuren. Het wordt echt chaos voorspelt Chipp. Hij kan er hartelijk om lachen dat hij de mensen die hem stemmen hebben gegeven nu het nakijken geeft. Het is de bek van Cemal die nu gesnoerd wordt vervolgd hij fel. Als het aan Chipp ligt, gaat hij er zo snel mogelijk voor zorgen dat René en José weten wat hij van ze vindt. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar dit gaat een flinke battle worden. voegt hij eraan toe. José gaat er echt aan. Ik ben helemaal klaar met haar, de sneaky ass bitch vervolgd hij boos. Johan vertelt daarna dat hij inmiddels al heeft gemerkt dat mensen hun mening over hem hebben aangepast. Mehmet en Madilia kwamen ook ineens met me praten vertelt hij. Die voelen ook wel dat het kut voor hen is dat ik blijf voegt hij eraan toe. De twee praten nog even verder en de frustraties zitten overduidelijk hoog. Wat zullen de komende maanden allemaal brengen voor Chipp en Johan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *