Madilia wil dat zij en Johan weer normaal tegen elkaar kunnen doen

Madilia wil dat zij en Johan weer normaal tegen elkaar kunnen doen

Madilia heeft tijdens de nominaties op Johan gestemd en aangezien ze nu nog een half jaar met elkaar moeten wonen, besluit ze met hem te praten. Johan laat weten dat hij al had verwacht dat hij stemmen zou krijgen van Linda, Madilia en Mehmet. En voegt eraan toe dat hij denkt dat het een afspraak van het drietal was. Ik heb nooit tactisch gestemd, ik zou dat niet doen reageert Madilia op zijn uitspraak. Daarna legt ze uit dat ze zich de laatste tijd ergerde aan hem en daarom afstand nam. Ik erger me ook aan jou, dus dat komt mooi uit antwoordt Johan nors. Madilia laat weten dat ze het met dit gesprek niet erger wil maken maar haar stemmen wil uitleggen. En benadrukt dat het bij de stemmingen hoort om kritiek op iemand te geven. Ik heb geen zin in awkward situaties, het is ook niet dat ik je niet mag gaat ze verder. Het zijn enkel bepaalde opmerkingen die haar ongemakkelijk laten voelen. Ik hoop dat het nu uit de lucht is en dat we normaal tegen elkaar kunnen doen eindigt Madilia haar verhaal. Het lijkt Johan niet veel te boeien wat ze allemaal zegt en hij laat weten dat hij gewoon zijn ding blijft doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 09:41

    Ja laat de kijkers eens beslissen wie UTOPIA van het jaar wordt,want ze denken allemaal nog steeds dat ze zelf mogen kiezen .Meneer de MOL gun nu de kijkers eens om te stemmen,na zoveel kijk jaren .Ben benieuwd of u dat doet elke kijker wil dat graag ben benieuwd

  2. Karel at 18:09

    Het mooiste zou zijn als de kijkers alléén konden stemmen op Dé Utopiaan, inclusief de oude bewoners die de 15 maanden hebben gehaald. Dus niet alleen de bewoners die er nu zitten, deze hebben niet zo veel bij gedragen aan Utopia. Ze zijn eigenlijk alleen met hun zelf bezig op een paar na!! Je gaat toch niet naar Utopia om operaties bij elkaar te verdienen…..???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *