Madilia vindt het jammer dat Johan denkt dat ze tactisch gestemd zou hebben

Madilia vindt het jammer dat Johan denkt dat ze tactisch gestemd zou hebben

Na het gesprek met Johan, praat Madilia Linda bij. Ze vertelt dat Johan denkt dat zij, Linda en Mehmet tactisch hebben gestemd. Madilia laat weten dat Johan nogal nors reageerde, wat Linda op haar beurt wel had verwacht. Toch vindt Madilia het jammer. Maar ik heb het geprobeerd voegt ze eraan toe. Linda heeft besloten om nu nog niet het gesprek met Johan aan te gaan. Haar idee over hem is niet veranderd. Madilia merkt daarna op dat haar mening ook niet is veranderd maar dat ze wel wil dat ze uiteindelijk weer door een deur kunnen. Ik heb initiatief genomen, meer kan ik niet doen benadrukt ze. Linda knikt instemmend. Wie denk je wel niet dat je bent? eindigt Madilia haar verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *