Mehmet wil niet werken tijdens het evenement van Johan

Mehmet wil niet werken tijdens het evenement van Johan

Het feest van Johan zal Mehmet zijn eerste evenement binnen Utopia zijn. Om die reden had de nieuweling besloten niet te werken maar vooral te genieten. Op deze beslissing is hij later teruggekomen. Ondanks dat Mehmet toch gewoon zal werken, blijft het onderwerp veel besproken in de loods. Ook bij Johan zit het behoorlijk dwars. Mehmet, je hoeft niet te werken roept Johan hem sarcastisch toe. Hoezo heb je iemand anders? reageert Mehmet opgewerkt. Johan geeft hier geen duidelijk antwoord op maar zegt dat hij niet meer voor hem hoeft te werken. Je hoeft sowieso niks meer voor mij te doen voegt hij er geïrriteerd aan toe. Dat is prima jongen gaat Mehmet vervolgens op sarcastische toon op Johan in. En noemt het een slimme keus van zijn huisgenoot. Ik ben ook hartstikke slim antwoordt Johan kortaf. Dat moet je wat vaker laten zien dan antwoordt Mehmet weer op zijn beurt. De spanning tussen de mannen loopt op en de ergernis bij Johan is voelbaar. Na wat sneren heen en weer besluiten ze het er toch blij te laten, krijgt dit nog een staartje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *