Mehmet besluit toch wel te werken voor Utopia bv

Mehmet besluit toch wel te werken voor Utopia bv

In het gesprek met Johan gaf Mehmet aan dat hij tijdens het evenement van Johan niet wil werken, aangezien het zijn eerste evenement is. Toch is hij weer van gedachten veranderd. Aan Demi en Fay vertelt de nieuweling dat het evenement ook voor de bv is en hij zich daarom wel wil inzetten. Daarbij kan hij als het later op de avond weer wat rustiger wordt, gewoon de loods in. Na dit nieuws van vandaag is het ook één van allen, allen voor één legt hij verder uit. Demi en Fay geven hem een high five voor deze beslissing. Mehmet gaat verder en merkt op dat hij een andere kijk heeft gekregen op de zaak, door de boodschap van vandaag. Fay begrijpt helemaal wat hij bedoelt. Ik moet geld blijven verdienen maar ik moet ook gewoon lol maken legt ze uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *