Johan vindt dat Madilia schijnheilig doet

Johan vindt dat Madilia schijnheilig doet

Als Johan met Billy en Romy achter de computers zitten, begint Billy over zijn eerdere gesprek met Madilia. Jij hebt een leuk gesprek met Madi gehad net hè? plaagt Billy. Maar Johan kan er minder hard om lachen. Ze durven twee weken niet tegen me te praten en nu ze weten dat ik blijf gaan ze allemaal schijnheilig doen. Wat denken ze nou, donder op man zegt hij mopperend. Billy en Romy begrijpen wel wat Johan bedoelt.  Toch heeft Billy nog wel iets tegen Johan te zeggen want ook zij heeft drie stemmen aan hem gegeven. Jij en ik hebben wel echt veel gezeik gehad de afgelopen twee maanden merkt ze op. Als reactie hierop zegt Johan dat Billy zelf vaak de aanstichter is van dit gezeik. Jij krijgt op sommige momenten gewoon kortsluiting in je hoofd en dat schuif je op mij af gaat hij verder. Billy legt uit dat ze dit doet, omdat ze hem als een vriend ziet. De twee belanden daarna weer in een discussie over de spanningen tussen hun twee. Toch eindigt het gesprek rustig en kunnen de twee uiteindelijk weer om elkaar lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:29

  Johan vind zich zelf zo boven iedereen.
  Wat hij tegen de vrouwen doen vind hij heel normaal
  Als hij de laatste maanden zo doet komt er niemand meer naar markten of iets anders.
  Zal beginnen met 2 december feest als er verlies gedraaid gaat worden hem er goed voor aan spreken.
  En hem verbieden om de keuken te slopen zie hem beginnen en niet af maken om alleen iedereen te pesten.
  En kan er niet iemand wat verzinnen of zijn joker in te zetten en hem er dan weg te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *