Johan en Billy lijken weer iets naar elkaar toe te groeien

Johan en Billy lijken weer iets naar elkaar toe te groeien

Johan en Billy hebben echt een haat- liefdeverhouding. De twee kunnen soms enorm met elkaar lachen maar kunnen elkaar soms ook niet luchten of zien. De laatste tijd hebben Johan en Billy weinig contact met elkaar gehad. Nadat Billy Johan zijn gedrag zat was heeft Johan erg lang niet tegen haar gesproken. Tijdens afgelopen nominaties heeft Billy drie stemmen aan Johan gegeven, iets waar Johan niet blij mee was. Toch lijkt het weer iets beter te gaan tussen de twee. Dit is bij Linda ook opgevallen. Zijn jij en Johan weer oke? vraagt ze aan haar. Ja hij praat weer tegen me antwoordt Billy opgewekt. Toch heeft ze besloten niet weer vol hun vriendschap te gaan. De eerste keer dat hij weer iets tegen me zegt, trek ik weer m’n mond open gaat ze verder, doelend op de seksistische opmerkingen en grappen van Johan. Daarnaast laat Billy weten dat het nooit meer wordt zoals het was. Hij ziet dingen gewoon anders als ik concludeert Billy verder. En ondanks dat ze dit met Johan heeft besproken weet ze dat ze moet accepteren dat Johan zo is en een volgende ruzie snel mogelijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *