Romy in tranen omdat ze over een half jaar de dieren achter moet laten

Romy in tranen omdat ze over een half jaar de dieren achter moet laten

Toen de bewoners te horen kregen dat Utopia stopt reageerde ze geschrokken. Onder andere Romy en Billy werden snel emotioneel. Later leken de twee wat op te knappen en waren ze vastberaden om er de laatste maanden wat moois van te maken. Toch hebben ze hun emoties nog niet helemaal onder controle. Het ene moment zijn ze blij dat ze met z’n allen naar het einde toe mogen werken. Aan de andere kan gaan ze Utopia vreselijk missen. Als ze na het eten zitten te kletsen op de bank komen de dieren ter sprake. Romy die vooral heel erg begaan is met de koeien, vindt dit duidelijk een moeilijk onderwerp. Ze breekt en binnen de kortste keren zit ze dan ook te huilen. Jij hebt het ook moeilijk he vraagt Billy terwijl ze een arm om Romy heen slaat. Romy knikt en slaat haar handen voor haar gezicht. Ik weet niet zo goed hoe ik me moet voelen voegt ze er fluisterend aan toe. Billy begrijpt dit en de twee beschrijven het gevoel als liefdesverdriet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *