Beau probeert het uit te praten met Johan

Beau probeert het uit te praten met Johan

Gisteren heeft Johan veel gesprekken gevoerd over de afgelopen nominaties. Zo zijn Madilia, Mehmet Billy en Romy naar hem toegekomen om uit te leggen waarom ze op hem hebben gestemd. Johan had hier echter geen boodschap aan en vindt dit maar schijnheilig. In zijn ogen doen ze dit alleen omdat ze nu weten dat ze nog een tijdje met hem opgescheept zitten. Johan was ook nog boos op Beau. Zij heeft Johan geen stemmen gegeven maar hem wel streng toegesproken. Iets wat Johan totaal niet kon waarderen. Sindsdien heeft hij dan ook amper nog een woord met haar gewisseld. Als de twee afgelopen avond bezig zijn met het huisje van Beau besluit ze het onderwerp aan te snijden. Waarom was je nou boos? begint Beau voorzichtig. Johan zucht. Jullie vrouwen allemaal antwoordt hij. Beau begrijpt niet helemaal wat Johan hiermee bedoelt maar ze krijgt weinig uitleg. Gewoon gaat Johan kort maar krachtig verder. Als Beau doorvraagt verheft Johan zijn stem. Moet ik je helpen of gaan we het erover hebben? schreeuwt hij waarna Beau maar wijselijk niets meer zegt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *