De bewoners komen bij na het heftige nieuws dat Utopia stopt

De bewoners komen bij na het heftige nieuws dat Utopia stopt

Het nieuws dat Utopia stopt laat de bewoners niet koud. Gisteren was dit trieste nieuws dan ook onderwerp van het gesprek. Daarnaast speculeren de bewoners er afgelopen avond op los hoe de komende periode zal zijn. Al dit denken eist veel energie en na het eten slaat de vermoeidheid dan ook toe. Ik ben heel moe en ik ben helemaal van m’n stuk zegt Billy tegen Linda. Ook Linda voelt de vermoeidheid in haar lichaam. We kunnen wel speculeren maar we weten niet wat er gaat gebeuren voegt Linda eraan toe. Volgens Billy moeten ze dankbaar zijn dat ze dit met z’n allen mogen meemaken. Ook de andere bewoners zijn moe van alle emoties. Na het eten kletsen ze op de bank na over alles wat er gebeurd is. Beau, Johan en René zitten niet stil en zijn druk bezig met de bouw van Beau haar huisje. Demi Fay en Chipp bespreken de doelen die ze nog willen behalen en ook Linda en Madilia zoeken elkaar op. Het is dus een rustige avond te zijn waarbij de bewoners bijkomen van het heftige nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *