Cemal wil een tatoeage als aandenken aan zijn tijd in Utopia

Cemal wil een tatoeage als aandenken aan zijn tijd in Utopia

Nu de definitieve einddatum van Utopia bekend is, denkt Cemal na over hoe hij zijn avontuur in de mini samenleving voor altijd bij zich kan dragen. Een tattoo lijkt hem een mooi aandenken. Maar wat  moet het worden? De welbekende kist die de bewoners meenemen bij binnenkomst is een optie. Mogelijk op z’n borst, maar daar is hij nog niet helemaal uit. Cemal stelt voor om een tattoeëerder naar Utopia te laten komen, zo kunnen meerdere bewoners een aandenken op hun lichaam laten zetten. Senna en Baldr die het idee van Cemal aanhoren, springen geen gat in de lucht van enthousiasme. Wie weet kan Cemal andere bewoners strikken die een Utopia tattoo wel zien zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:57

    Als je eruit ga kan je dat bij de tatoeerder van Utopia laten doen.
    Niet nu , daar is geen geld voor.
    Je moet nog een half jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *