Billy en Romy speculeren over hoe het laatste half jaar Utopia eruit gaat zien

Billy en Romy speculeren over hoe het laatste half jaar Utopia eruit gaat zien

Na het bericht van gisteren is het stoppen van Utopia nog altijd het gesprek van de dag in de loods. Een bewoner zal uiteindelijk de grote winnaar worden en de bewoners zijn  benieuwd wat ze te wachten staat. Op deze nieuwe dag bespreken Romy en Billy het onderwerp opnieuw. Romy laat weten dat haar hele hoofd gisteren vol zat van alle gedachtes. Toch heeft ze wel goed kunnen slapen. Ik vind het wel heel raar. Ik ben niet meer verdrietig, maar ik moet wel wennen aan het idee. Ik werd wel echt anders wakker vandaag voegt ze eraan toe. Billy deelt haar gevoel. Ik stond ook heel anders op dan anders gaat ze verder. De twee speculeren daarna kort over wat er allemaal kan gaan gebeuren maar al snel is het Billy die er op nuchtere wijze een eind aan maakt. Volgens haar moet iedereen alles gewoon op zich af laten komen en zullen ze het vanzelf gaan zien. We kunnen er nu uren over praten maar we gaan het meemaken benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:02

    Gewoon werken voor je geld huur betalen voor je woning alle verzekeringen betalen boodschappen betalen dus niks meer gratis leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *