De bewoners zijn niet van plan te stoppen met Utopia door een busbaan

De bewoners zijn niet van plan te stoppen met Utopia door een busbaan

Een dag na het bericht dat Utopia gaat stoppen, zien de bewoners zichzelf terug in de krant. Maar ook de reden dat het programma stopt. En daar is de groep het niet mee eens…

Wanneer Linda deze ochtend de krant uit de brievenbus heeft gehaald, verzamelt de rest van de bewoners zich om haar heen om mee te lezen. Enthousiast begint ze te lezen en op het moment dat ze voorleest dat de loods plaats moet maken ter compensatie voor een busbaan, zijn de reacties erg verontwaardigd. Een busbaan?!  roept menig bewoner verbaasd uit. Als Linda klaar is met lezen, volgen er meer reacties. Dit had ik echt niet verwacht roept Romy verontwaardigd uit. Ik ben echt sprakeloos voegt Madilia eraan toe. Voor een busbaan moeten wij hier weg! Ook Billy kan het niet geloven. Ik ga niet voor een f*cking busbaan weg benadrukt ze. Al snel ontstaat het plan om in actie te komen. Er wordt geopperd om de provincie te schrijven en Cemal komt met het idee van een petitie. We gaan niet weg roept Madilia strijdlustig. Ik ga er niet mee akkoord dat we na 4,5 jaar een samenleving weggooien voor een busbaan zegt  Romy. De bewoners zijn in alle staten en zijn niet van plan om zich zomaar weg te laten jagen uit Utopia. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *