De bewoners gaan actie voeren om te voorkomen dat Utopia stopt

De bewoners gaan actie voeren om te voorkomen dat Utopia stopt

De bewoners hebben deze ochtend, de krant ontvangen. Al gauw ontdekt Linda dat er een groot stuk over Utopia in staat. Als Linda het voorleest komen de bewoners erachter dat Utopia wordt afgebroken voor een busbaan. Iets waar ze totaal niet blij mee zijn. Terwijl Linda verder leest maken de bewoners zich steeds kwader en komen ze tot het idee om in actie te komen. Cemal oppert het idee om een petitie te starten. Meteen rennen er een paar bewoners naar de computer. Tot hun grote verbazing zien ze dat er al een petitie is gestart door fans van Utopia. Juichend en springend vliegen de bewoners elkaar in de armen. Niet naar huis, niet naar huis schreeuwen ze door de loods. Ik ga echt niet weg voor een busbaan roept Billy uit. De groep is vastberaden om te vechten voor hun Utopia en besluit meteen aan de slag te gaan om actie te voeren!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:01

    Als ze dat zo graag willen meten ze het zelf weten
    Maar houd dan ook de stemmings personen op de bank om die als nog weg te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *