Utopia moet blijven! Steun jij de bewoners en teken je de petitie?!

Utopia moet blijven! Steun jij de bewoners en teken je de petitie?!

De bewoners uit Utopia  hebben besloten actie te voeren. Ze vinden het onzin dat het programma moet stoppen voor een busbaan. Ze hebben daarom een spandoek gemaakt. En zelfs een filmpje waarin de bewoners schreeuwen om hulp en oproep doen om de petitie die door Utopia fans gestart is te tekenen. Demi, Fay, Madilia, Beau en Linda zijn verder druk bezig met het schrijven van een mail naar de provincie. In deze mail maken ze duidelijk dat Utopia niet zomaar een plek is. Maar een plek waar al vier jaar lang vol passie wordt gebouwd aan de ideale samenleving. Wij willen graag in gesprek over de mogelijkheden voor dit terrein en het voortzetten van onze samenleving sluit Beau de brief af. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Maar of het allemaal gaat lukken?=

Teken hier de petitie als je vind dat Utopia moet blijven.


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:43

    Wat ben ik blij met deze ingezonde brieven.Ze verdienen droog brood er komt maar weinig uit hun handen.Billy wil ergens anders opnieuw beginnen wie gaat er bouwen ze zijn er alleen om { mooi} te zijn. A komt er niets van terecht.ls dit de waarde is van het leven

  2. Klitzekleine at 23:06

    Hm..nee…soo interessant is het allang niet meer. Vooral die nepcrisis. Een dag met geen tegenwoord penthuis bouwen en op een ander over 2 euro schreeuwen? Of hoe er steeds meer dure spullen in beeld springen waarover men geen 1 woord wat gehoord had. Of hoe saaie mensen eeeeuwig binnen blijven. Cemal, Bas, Jacco, Romy, Beau. Ik zeg niet dat ik ze onaardig vind, maar voeg(d)en niks toe. Te zelden wordt gestemd.

  3. Elisabeth at 12:03

    De ideale samenleving is jammerlijk mislukt. Roddel, achterklap en vooral egoïsme kenmerken deze samenleving. Hup met de busbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *