De bewoners zijn razend enthousiast over hun actieplan

De bewoners zijn razend enthousiast over hun actieplan

Nadat de bewoners in de krant hebben gelezen dat Utopia moet stoppen door de komst van een busbaan, zijn ze hard in actie gekomen. Er is een brief geschreven naar de provincie en er is een grote actie online gezet. Demi, Fay en Romy zitten achter de computer en bekijken het resultaat. Wow de petitie is al bijna 500 keer getekend roept Fay blij uit. Er zijn heel veel mensen online op de courant voegt ze eraan toe. Ook Romy kan haar enthousiasme niet bedwingen. Als dit toch lukt jongens roept ze enthousiast.  Een klein kwartier later is er opnieuw goed nieuws voor de meiden. Al duizend keer getekend schalt het door de loods. Demi, Fay en Romy zijn in alle staten en roepen blij naar de rest dat hun actie al veel respons heeft gekregen.  Inmiddels staat de teller op meer dan 2600 handtekeningen.

Steun jij Utopia ook? Klik hier en teken de petitie!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *