De bewoners hebben vertrouwen in hun actieplan om de stop van Utopia tegen te houden

De bewoners hebben vertrouwen in hun actieplan om de stop van Utopia tegen te houden

De bewoners zijn druk bezig met actievoeren. Zij hebben in de krant gelezen dat Utopia moet stoppen in verband met een toekomstige busbaan, iets wat ze echt niet begrijpen. Er is is een brief naar de provincie geschreven, een spandoek gemaakt en een petitie gestart. Om nog meer mensen te bereiken willen de bewoners BN’ers en oud Utopianen vragen hen te helpen. Ik heb er vertrouwen in roept Romy enthousiast uit. Ook Billy denkt dat ze met een beetje extra hulp heel veel mensen kunnen bereiken voor het tekenen van de petitie. Wow, er zijn twee keer zoveel mensen op de courant als normaal roept Fay tussendoor. Weer klinkt er gejuich waarna de dames namen opnoemen van BN’ers en oud Utopianen die ze kunnen benaderen voor hulp. De huidige bewoners van Utopia worden ook benaderd. De mailtjes van Utopia fans stromen binnen met steunbetuigingen en acties voor het tekenen van de petitie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *