BN-ers worden ingezet om de stop van Utopia tegen te gaan

BN-ers worden ingezet om de stop van Utopia tegen te gaan

De bewoners uit Utopia zijn druk bezig met actievoeren. Tot hun grote verbazing meldt de oprichtster van de petitie zich. Ze mailt dat ze het onwijs leuk vindt dat de bewoners haar petitie gebruiken en dat ze graag langs wil komen. Hier hoeven de bewoners niet lang over na te denken. We nodigen haar uit laat Billy resoluut weten.  Fay besluit haar dan ook meteen te bellen en nodigt haar uit voor aankomende zondag. Na het telefoontje besluit Fay nog even door te bellen. Ze belt iedereen die ze maar kan bedenken om te vragen of ze hen willen steunen. Zo worden onder anderen kapper Mika, Bridget Maasland, Roy donders en Fred van Leer gebeld.  Volgens Billy zorgt deze gezamenlijke actie voor saamhorigheid in de groep. Even geen ruzies of conflicten. De bewoners hebben met z’n allen één doel en dat is dat Utopia moet blijven. Maar zal het hen ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *