Radio 10 heeft een Utopia lied geschreven

Radio 10 heeft een Utopia lied geschreven

Als Demi, Fay en Billy achter de computer zitten en nog druk bezig zijn met actievoeren om de stop van Utopia tegen te staan komt er een mail binnen. De dames gillen het uit en roepen de andere bewoners er snel bij. Enthousiast leest Fay de mail voor. De DJ’s van radio 10 hebben een bijzonder Utopia lied gemaakt. Niet veel later verzamelt iedereen zich in de woonkamer om het lied te beluisteren. Bij de eerste klanken van het lied schieten de tranen in Billy haar ogen. Oh mijn god, wat mooi roept Romy enthousiast uit. Na het lied klinkt er een groot applaus. Het lied wordt meteen nog een keer afgespeeld. De bewoners luisteren met een grote glimlach op hun gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *