Billy oppert het idee om Utopia op een ander terrein voort te zetten

Billy oppert het idee om Utopia op een ander terrein voort te zetten

De bewoners zijn druk bezig met actievoeren. Billy heeft een nieuw plan als aanvulling. Wat nou als Utopia opnieuw ergens anders begint. We zijn continu bezig met dit stukje terrein maar misschien moeten we ook een plan b hebben zegt ze tegen Johan en Chipp. Als het hier niet kan, dan moet het ergens anders voegt ze eraan toe. Billy zou wel het liefst op het huidige terrein blijven maar als dat niet kan wil ze graag ergens anders verder gaan. Want dit moet doorgaan benadrukt ze verder. Chipp en Johan zijn het helemaal met haar eens en samen besluiten ze hun krachten te bundelen om opzoek te gaan naar een plan b.

Niet veel later gaat ze naar de rest van de groep om over haar idee te vertellen. Ze legt iedereen uit dat ze super trots is dat ze met z’n allen een doel voor ogen hebben maar dat ze ook verder moeten denken. Wat nou als dit niet lukt voegt Chipp eraan toe doelend op het mogen blijven op het Utopia terrein. Dan moeten we een plan b hebben gaat vervolgd Billy waarna ze uitlegt dat ze dan met deze groep op een andere locatie opnieuw wil beginnen. We moeten kijken of er in de buurt een stuk grond is waar we naartoe kunnen verplaatsen gaat ze verder. Aan Romy de vraag of zij boer John wil bellen om te vragen of hij iets weet. Romy is meteen enthousiast en pakt de telefoon om te bellen. De rest van de groep brainstormt verder over mogelijke opties. Laten we vooral doorgaan waar we mee bezig zijn maar we moeten wel een plan b hebben sluit Billy hoopvol af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. arie at 21:30

  hallo Billy en iedereen daar
  ga voor het compromis
  breek desnoods 1 loods af,
  of maak er een plantenkas van,
  en maak van het geheel een natuurcentrum ,
  vol met natuur en planten, veel planten !!,
  binnen en buiten,
  totdat iedereen zegt:
  het is hier een en al natuur !!,
  en ga daar niet weg,
  maak gebruik van wat je hebt opgebouwd !!,
  en pas dat aan !

 2. joke gotte at 09:43

  wie beslist dat madam Billy denk dat meneer de Mol wel zelf wil beslissen .En nu in eens zijn ze zo lief voor mekaar afbreken Utopia en dan echt weer kaal beginnen ben benieuwd wie er mee gaat ???

 3. Judith at 18:21

  Er ligt een groot terrein braak in Kootwijk in Gelderland waar vroeger n camping was,weet niet of dit particulier of privegrond is,zou zeggen informeer eens bij de gemeente,succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *