De bewoners gaan een oproep plaatsen voor een nieuw Utopia terrein

De bewoners gaan een oproep plaatsen voor een nieuw Utopia terrein

Nadat Billy haar idee voor een plan b aan de groep heeft voorgelegd gaat ze aan de slag. De Utopianen willen kijken of het mogelijk is om Utopia elders voort te zetten. En Billy wil daarvoor een korte oproep opnemen. Met Chipp, Johan en Linda gaat ze zitten om een goede pakkende tekst te bedenken. Al moeten we naar Limburg zegt Billy tegen de rest van de groep als ze haar plannetje deelt. Het maakt mij allemaal niet uit maar we moeten door benadrukt ze verder. Met z’n vieren bedenken en schrijven ze de oproep. Als deze af is leest Billy enthousiast voor wat ze heeft opgeschreven. Nog even oefenen en dan kan de oproep worden opgenomen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *