Doet Baldr nog wel mee met de kookwedstrijd?

Doet Baldr nog wel mee met de kookwedstrijd?

Naast actievoeren staat er vanavond nog iets anders op het programma. De kookwedstrijd 2.0! Vandaag al het mannelijke team met een man minder moeten doen. Baldr pleitte ervoor om het ijs alvast in de koelkast te zetten, zodat het bij het scheppen niet keihard zou zijn. Onder meer Cemal vond dat geen goed idee en het is dan ook niet gebeurd. En nu is hij boos vertelt Linda aan Madilia. Als alles anders gaat dan Baldr wil, heeft het voor de hij er geen zin in om mee te doen. Wat later komt Baldr de keuken in waar Linda, Madilia en José aan het werk zijn. Hij is nog steeds niet vrolijk. Ik ben er helemaal klaar mee. Dan ga ik wel niet koken, ik ga wel tafels dekken zegt hij geïrriteerd. Linda antwoordt dat het zonde is om zoiets kleins zijn kookavontuur te laten verpesten. Zeker omdat je het zo leuk vindt” voegt ze eraan toe. Wanneer Baldr nog wat later in gesprek raakt met Cemal, blijken zijn frustraties niet enkel om het ijs te gaan. Het gaat hem er meer om dat mensen a zeggen en vervolgens b doen. En daar heb ik echt genoeg van benadrukt hij. Cemal begrijpt Baldr zijn frustraties en Bladr lijkt langzaam bij te draaien. De kans is groot dat hij gewoon in de keuken staat vanavond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *