Het AD komt langs bij de actie voerende bewoners van Utopia

Het AD komt langs bij de actie voerende bewoners van Utopia

Nadat eergisteren bekend werd dat Utopia 1 juni 2018 stopt is de bom gebarsten. De bewoners zijn niet van plan het hierbij te laten. Niet alleen de bewoners raken er niet over uitgepraat, ook de media kunnen er niet genoeg van krijgen. Aan het begin van afgelopen avond kwam dan ook het AD naar de mini samenleving. Ze willen zowel Billy als Johan en Linda spreken over wat op dit moment de stand van zaken is. Billy belooft het AD niet te stoppen met actievoeren tot er een oplossing is gevonden om Utopia door te kunnen laten gaan. Zij verzekert hem dat ze er geen genoegen mee neemt dat het terrein afgebroken wordt omdat elders een busbaan moet komen. Het AD wil hierna ook Johan graag spreken en hij is erg te spreken over het actievoeren. Hij merkt dat hoewel het nieuws vervelend voor iedereen is, het heeft gezorgd voor meer samenhorigheid in de groep. Johan vertelt ook dat de bewoners op zoek zijn naar een stuk grond, waarop ze Utopia kunnen voortzetten. Ook Linda baalt ervan dat door het afbreken van Utopia haar einddatum voor haar is bepaald. En vertelt het AD dat hoewel de bewoners elkaar af en toe wel kunnen schieten, ze hen stuk voor stuk allemaal erg zal missen als ze niet meer met hen samenleeft. Zal het actievoeren Utopia kunnen redden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *