Wie wint de eerste ronde van de kookwedstrijd 2.0?

Wie wint de eerste ronde van de kookwedstrijd 2.0?

Afgelopen avond was de kookwedstrijd 2.0 in Utopia. Maar voordat het allemaal begon waren de bewoners naast actievoeren nog druk met de voorbereidingen. Op het laatste moment wordt er nog getwijfeld over de manier van betalen, moeten de bezoekers met Utopia munten of met cash geld betalen? Uiteindelijk maakt Billy een einde aan het getwijfel, er wordt besloten om een rekening per tafel te maken. Alles wat besteld wordt moet aan het einde betaald worden. Wanneer chef-kok John binnenloopt is deze discussie net afgelopen. John is onder de indruk over de inrichting van de loods, vooral de dj-tafel van Johan valt bij hem in de smaak. Nadat de chef binnen komt lopen schieten veel bewoners in de stress. Kom op jongens we kunnen het schreeuwt Billy door de loods terwijl de laatste puntjes in orde worden gemaakt.

De bezoekers komen iets later binnen en ze worden hartelijk verwelkomt. Iedereen zoekt rustig zijn plek op en het eerste gerecht wordt geserveerd. De vrouwen zijn duidelijk sneller dan de mannen en dat valt John ook op. Toch vinden de bezoekers dat de mannen meer contact maken met alle gasten. Terwijl beide teams hard aan het strijden zijn om het laatste gerecht op te dienen, zijn de vrouwen toch weer wat eerder dan de heren. De vrouwen hebben alle gerechten uitgeserveerd en de mannen zijn nog bezig met de voorbereiding van het toetje. Toch laten de bezoekers aan elkaar weten dat de mannen erg lekker eten hebben. Uiteindelijk heeft het mannen team ook alle gerechten geserveerd. Terwijl de bezoekers smullen van het allerlaatste gerecht, zingt Johan een paar liedjes om de sfeer er lekker in te brengen. De bezoekers starten een polonaise en die wordt door alle bewoners opgevolgd. Chef-kok John ziet dit als een kans om de stemmen te tellen, na het tellen stapt hij terug het restaurant in. Hij haalt beide teams bij elkaar en vertelt dat het een spannende stemming was. Hij houdt de handen van Chipp en Billy vast. De heren hebben gewonnen schreeuwt hij vervolgens. Terwijl hij dit schreeuwt trekt hij Chipp zijn hand de lucht in. Sloom maar wel lekker schreeuwt John blij. Zo hebben de mannen met veel tegenslagen toch de eerste wedstrijd gewonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *